About us

Unieke ervaring

Bij Boothers&Co. draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten met onze 360 Photo Booths. Of het nu gaat om bruiloften, feesten of bedrijfsevenementen. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement eruit springt.

Gezelligheid
Momenten creëren
​Entertainment
Bedrijfsdoelen

Missie, visie & wat we doen

Bij Boothers&Co. streven wij ernaar om de beste te zijn in de verhuur van 360 Photo Booths door topkwaliteit en klanttevredenheid te leveren. Wij willen unieke, deelbare ervaringen bieden die je voor altijd zult koesteren.

Onze 360 Photo Booths maken haarscherpe video’s en foto’s die direct gedeeld kunnen worden op sociale media. We bieden ook videobewerking en gepersonaliseerde branding aan. Elk detail wordt aangepast aan jouw wensen, zodat elk evenement een persoonlijke touch krijgt.

Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die jouw evenement onvergetelijk willen maken. We werken nauw met je samen om precies te leveren wat je nodig hebt. Van het eerste contact tot de afwerking van de laatste video of foto, wij staan voor je klaar.

Innovatie

Wij gebruiken de nieuwste technologie voor een geweldige ervaring, inclusief augmented reality en live streaming opties.

Betrouwbaarheid

Je kunt op ons rekenen voor professionele en stipte service. We hebben een track record van succesvolle evenementen en tevreden klanten.

Klantgerichtheid

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Wij bieden 24/7 ondersteuning voor en na je evenement.

Real-Time Social Media Sharing

Deel je herinneringen direct op platforms zoals Instagram en tiktok.

Persoonlijke Assistent

Een dedicated event manager om je door het hele proces te begeleiden.

Custom Props

Maak je evenement uniek met op maat gemaakte props.